Logo Farmavet

Dezinfectantul Aldezin a fost aprobat pentru utilizare

Pasteur Filiala Filipești, unul dintre cei mai importanți producători de preparate biologice,medicamente și produse veterinare din România, anunță că dezinfectatul Aldezin a fost avizat de către Comisia de Biocide a Ministerului Sănătății și poate fi folosit pentru categoria TP2 - dezinfectare în spații publice, private și industriale. Produsul a fost testat și confirmat de un laborator international independent, acreditat de către autoritățile competente, ca fiind eficient, în formularea adecvată, împotriva Coronavirusurilor umane cunoscute.

Laboratorul J.S Hamilton Polonia a testat Aldezin și a certificat în luna martie a acestui an acțiunea virulicidă a dezinfectantului împotriva Coronavirusurilor umane într-o concentrație de 3% și cu un timp de acțiune de 60 de minute.

Conform avizării TP2, Aldezin poate fi utilizat la dezinfectarea suprafețelor, materialelor, echipamentelor și mobilierului – care nu sunt in contact cu produse alimentare – pereților, podelelor și solului din spații private, publice și industriale, cu excepția domeniului medical. Aldezin este un dezinfectant profesional concentrat cu acțiune bactericidă, virulicidă și fungicidă avizat și pentru industria alimentară (categoria TP4), precum și pentru domeniul veterinar (categoria TP3).

Aldezin este produs de Pasteur Filiala Filipești fiind un biocid cunoscut și larg utilizat și care, până în 2016, a fost avizat și pentru utilizare în categoria TP2. Pe fondul deficitului de dezinfectanți din România în această perioadă, compania a solicitat și a primit reavizarea Aldezin pentru utilizare TP2 conform descrierii de mai sus.

fvet prod

Pasteur Filiala Filipești este unul dintre cei mai importanți producători de preparate imunologice și generice din domeniul veterinar din România. Compania deține la București o capacitate de producție care realizează vaccinuri, reagenți și kit-uri de diagnostic. Pasteur Filiala Filipești deține și două facilități de producție certificate GMP (Good Manufacturing Practices) la Filipeștii de Pădure, unde realizează soluții injectabile, comprimate, soluții orale, pulberi, suspensii și unguente din categoriile antibiotice, anti-inflamatoare, antiparazitare, produse hormonale, oftalmice și otice, vitamine, minerale și rehidratante, raticide, insecticide, cosmetice, dezinfectanți și detergenți.

Pasteur Filiala Filipești face parte, alături de Farmavet – distribuitor major de produse și soluții veterinare și FNC Nutriție Pietroiu – producător de furaje animale, din grupul denumit generic* Farmavet.

*Grupul Farmavet nu reprezintă o entitate juridică. Termenul denumește generic managementul integrat al celor trei entități.

logo-footer
news ico | EN

Publish modules to the "offcanvas" position.