FARM-O-SAN REVIVA

SPECII ŢINTĂ: vaci

Amoxicilina 250ml
 

PREZENTARE: Înainte și în timpul fătării, vacile nu mănâncă și nu beau, dar pierd apă și electroliți, iar nivelul de calciu din sânge scade. Aceasta poate induce vacii apatie, ceea ce duce la reducerea ingestei de substanță uscată. La începutul lactației, majoritatea vacilor sunt în balanţă energetică negativă şi încearcă să compenseze acest lucru prin mobilizarea grăsimilor corporale. Aceasta duce la o modificare a metabolismului, care poate duce la cetoză mai târziu în lactație. Prin urmare, este important ca animalul să-și crească aportul de substanță uscată cât mai curând posibil.
Farm-O-San Reviva este o băutură energetică ușor digerabilă, cu gust foarte plăcut pentru vaci, care conține dextroză ca sursă de energie. Rehidratează și reface nivelul de minerale la vacă și ajută la menținerea calciului sanguin la nivel normal. Farm-O-San Reviva mai conține vitamine adăugate.
Farm-O-San Reviva trebuie administrat imediat după fătare pentru a ajuta vaca să isi restabilească echilibrul după fătare. Farm-O-San Reviva crește nivelul de activitate al vacilor, nivelul calciului din sânge și aportul de furaje.