Logo Farmavet
Image
Image

Joi, 15 decembrie 2022, începând cu ora 20:00, avem plăcerea de a vă invita la webinarul cu tema ” Constipația la pisică - de la scurt metraj la serial cu mai multe sezoane” susținut Dr. Rocsana Timotin, DVM

Numărul de participanți este limitat! Înscrierea se face în ordinea înregistrării. Participarea la webinar este gratuită iar evenimentul este creditat cu 10 puncte cu certificare și evaluare, conform criteriilor Programului Național de Dezvoltare Continuă.

Înscrierile se pot face până miercuri, 14 decembrie 2022. Ulterior înscrierii, veți primi pe e-mail link-ul de acces, reminder și alte detalii tehnice. Dacă aveți întrebări legate de webinar ne puteti scrie la adresa webinar@farmavet.ro.

Image

Dr. Rocsana Timotin, DVM 

În 2017 a fondat și este medic veterinar titular al primului centru medical-veterinar dedicat îngrijirii și sănătății pisicilor – Cats’ LadyVet – Doctorița Pisicilor – din România.

Este membră a International Society of Feline Medicine (ISFM) și American Association of Feline Practitioners (AAFP) prin intermediul cărora participă activ la studiile clinice și de cercetare în Feline Medicine, Behavioral Health & Welfare. Când nu este Doctorița Pisicilor este soție și mamă a trei copii: Letiția, Luca și Roua și slujnică a patru pisici: Bibi, Blitz, Pișco și Flo.

Se declară îndrăgostită totalmente și iremediabil de pisici pentru care a făcut un adevărat cult și este pasionată de misticism și istoria religiilor, de călătoriile în locații cu puternică încărcătură spirituală și dependentă de cărți, dulciuri și flori.

Image
Image
Image
Image
logo-footer
news ico | EN

Publish modules to the "offcanvas" position.