Logo Farmavet
SPRAYFO BLUE

SPRAYFO BLUE

TIP: Înlocuitor de lapte pentru vitei

SPECII ȚINTĂ: Bovine – Viței

Compoziție: produse din lapte; uleiuri și grăsimi vegetale; cereale și produse derivate din cereale; carbonat de calciu; sulfat de magneziu

INSTRUCȚIUNI:

Instrucțiuni de amestecare:

Pentru hrănire la găleată se pot folosi 125-150 g lapte praf pentru a obține 1 litru de lapte reconstituit.

Pentru hrănire cu aparatele automate se pot folosi 143-165 g lapte praf pentru a obține 1 litru de lapte reconstituit

Microbiologie:

Salmonella                                       Absent in 25 g

Escherichia coli                                Absent in 0.1 g

Staphylococcus aureus                    Absent in 0.1 g

Clostridia reducătoare de sulfați   < 1000/g

Organoleptic:                                   Specific

pH 1+7           6.1-6.2

Aditivi

Cod

Unități per kg

În Produs

Vitamina A

3a672a

U.I.

25.000

Vitamina D3

3a671

U.I.

5.000

Vitamina E (all-rac-a- tocoferol acetat)

3a700

mg

200

Vitamina E (RRR-a tocoferol acetat)

3a700

mg

100

Vitamina K

 

mg

4.5

Vitamina C

3a300

mg

158

Vitamina B1

 

mg

6

Vitamina B2

 

mg

6

Vitamina B6

 

mg

4

Vitamina B12

 

mg

80

Fier (Sulfat feros- monohidrat)

3b103

mg

90

Iod (Iodura de potasiu)

3b201

mg

2

Cupru (Sulfat de cupru- pentahidrat)

3b405

mg

10

Mangan (Sulfat de mangan monohidrat)

3b503

mg

45

Zinc (Sulfat de zinc-monohidrat)

3b605

mg

84

Seleniu (Selenometionină)

3b8.11

mg

0.2


PARAMETRI ANALITICI:

Calcul analitic

Unități per kg

În produs

Proteină brută (Nx6.38)

%

21.0

Uleiuri și grăsimi vegetale

%

17.0

Cenușă

%

8.6

Fibră brută

%

0.0

Umiditate

%

2.3

Lactoză

%

45.0

Lizină

%

1.60

Metionină

%

0.45

Cistină + metionină

%

0.85

Calciu (Ca)

%

0.80

Sodiu (Na)

%

0.80

Fosfor (P)

%

0.65

Magneziu (Mg)

%

0.14

Fier (Fe)

mg

99

Cupru (Cu)

mg

12

Aditivi tehnologici per kg:

Propil galat    E310                           3mg

BHA               E320                           3mg

Stabilizatori ai florei intestinale per kg:

4b1706. Mixt de Lactobacillus rhamnosus (DSM 7133) si Enterococcus faecium (DSM 7134) în raport de 3:7 (1*109 cfu/kg). A nu se administra vițeilor peste vârsta de 4 luni.

Mixare:

Amestecați laptele praf cu apă la temperatura de 46-65°C și amestecați energic

Administrare:

Temperatura de administrare: 40-42°C

Depozitare:

A se depozita la loc răcoros, uscat, ferit de razele solare

Legislație și regulamente:

Acest produs este in acord cu regulamentul (EC) No 183/2005

Substanțe nedorite:

Acest produs este in acord cu directiva 2002/32/EC

 
logo-footer
news ico

Publish modules to the "offcanvas" position.